FGU NORD – Forberedende Grunduddannelse i Gladsaxe, Ballerup, Herlev, Gentofte og Lyngby-Taarbæk Kommuner – FGU NORD har skoler i Gladsaxe og Ballerup

VIGTIGT: ALLE BESØGENDE, ANSATTE OG ELEVER SKAL KUNNE FREMVISE GYLDIGT CORONAPAS FOR AT MØDE FYSISK OP PÅ FGU NORD

Ejendomsservice & Anlægsgartner

På Ejendomsservice & Anlægsgartne varetager vi stort set alt bygnings vedligeholdelse og små reparationer, inde som ude.

Året rundt, udendørs: Forår, sommer & efterår er vi rigtigt meget ude for at passe, pleje og vedligeholde skolens og eksterne kunders grønne områder. Om vinteren står vi saltning og snerydning.

Indendørs: Vi laver rigtigt meget af bygningsvedligeholdelsen selv. Det er alt lige fra udskiftning af låse, reparation af døre, lys og lamper, opsætning af alt hvad der kan hænge på vægge eller i loftet, kontrol af vores CTS anlæg, registrering af udlånt værktøj, små vvs og el opgaver og meget meget mere.

På vores linje er det sociale i centrum, vi er gode til at hygge omkring lækker mad og helst fra grillen kombineret med spil eller film. Vi er tit på ture/messer sammen, for det tjekke det nyeste værktøj ud eller bare få en på opleveren.

Arbejdet er et servicefag og vi gør vores bedste for vores kunder trives og er glade.

VÆRKSTEDSLÆRERE

Ejendomsservice, Anlægsgartner, Lager & Logistik holder til på FGU NORD i Gladsaxe.

Læs FGU NORDs brochure her

FGU Nord brochure (pdf)