Velkommen til

Musik & Kunstnerisk Produktion

Musik & Kunstnerisk Produktion er for dig, som drømmer om at indspille og producere din egen musik. Hos os arbejder vi med alle skridt fra komposition til mix.

Vores værksted tilbyder alt fra instrumentundervisning til hørelære. Fra de første noder til mastering. Alt sammen i vores mange lækre øve- og indspilningslokaler. Vi arbejder med computere, og vi tilbyder også oplæring i at istandsætte kvalitetsinstrumenter, der trænger til en kærlig hånd, vi har nemlig ansvaret for vores egne instrumenter. Du får mulighed for at komme ud at spille live bl.a. når vi hvert år afholder musikfestivalen Good Sound sammen med landets andre FGU’er.

Drømmer du om at skabe lækker musik og blive en del af et musikalsk fællesskab? Så er Musik & Kunstnerisk Produktion det rigtige værksted for dig.

  • Musik, Producer & Lyd holder til på FGU NORD i Ballerup
  • Du lærer at producere musik fra planlægning til indspilning i studierne
  • Du kommer til at få en bred vifte af musikrelaterede færdigheder og viden
Fagbilag for Musik & Kunstnerisk Produktion
Mød din lærer på Musik & Kunstnerisk Produktion:

Jan Nygaard
Værkstedslærer

28 73 41 15 / [email protected]

Musik / Producer / Lyd – FGU Nord i Ballerup

Har du brug for vejledning?

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du vælger den helt rigtige vej for din fremtid. Du kan besøge vores FAQ side, hvor du kan se de oftest stillede spørgsmål. Eller du kan ringe til os på 25 10 73 00 eller skrive til os på [email protected].

Kontakt FGU Nord

Job & karriere

$

Klik her for at se ledige stillinger

$

Gladsaxe

$

Ballerup